به گزارش خبرگزاری خانه ملت؛ همایون یوسفی افزود: بسیاری از کشورهای دنیا برای کاهش و حتی جلوگیری از مصرف دخانیات، سیاست های مختلفی به مرحله اجرا درآوردند که مهم ترین آن ها، افزایش مالیات است که سهم عمده ای در کاهش مصرف سیگار به همراه داشت. به همین علت برای کنترل و کاهش مصرف دخانیات در کشور، باید تجربه های کشورهای موفق را الگو قرار دهیم تا از میزان مصرف سیگار در کشور کاسته شود.
وی در واکنش با مخالفت برخی نمایندگان مجلس در برابر افزایش مالیات سیگار تولید داخل، تصریح کرد: اینکه به بهانه حمایت از اشتغال عده ای که در کارخانه های تولید سیگار و مزارع تولید توتون کار می کنند، با افزایش مالیات سیگار مخالفت شود، طرح چنین مسائلی عقلانی نیست، زیرا همه شاهد مضرات و عوارض بی شمار مصرف مواد دخانی و بویژه سیگار در جامعه هستیم که درمان بیماری های ناشی از آن چه هزینه سنگینی به نظام سلامت تحمیل می کند.
به گزارش سلامت آنلاین؛ نماینده اهواز، بای، حمیدیه و کارون در مجلس بر تخصیص منابع حاصل از افزایش مالیات سیگار به بخش سلامت تاکید کرد و گفت: یکی از منابعی که از سال های قبل مقرر بود به نظام سلامت تخصیص پیدا کند، مالیات سیگار بود و در صورتی که درآمدهای حاصل از آن به بخش سلامت تزریق شود، حوزه بهداشت و درمان کشور ارتقا پیدا خواهد کرد./
پایان پیام